Home Verzekeringslink, dé link naar verzekeringen en uw verzekeringszaken.

Home | Contact

 

Hèt verzekeringen informatiepunt

van Nederland

De vervoersverzekering zzp'er, zelfstandige of freelancer dekt schade door verlies (waaronder diefstal), beschadiging van inventaris, gereedschappen, bedrijfsmiddelen zelf vervoert in eigen bedrijfswagen en gebruikt voor eigen bedrijfsvoering.vervoersverzekering - zzp'er, zelfstandige of freelancer

De vervoersverzekering zzp'er, zelfstandige of freelancer dekt schade door verlies (waaronder diefstal), beschadiging van zaken (inventaris, gereedschappen, bedrijfsmiddelen) die u zelf vervoert en gebruikt voor eigen bedrijfsvoering.

Voor de ZZP'er-installateur of klusser een belangrijke verzekering. Uw gereedschap is uw werktuig en zonder gereedschap en een degelijke vervoersverzekering verliest u bij diefstal de mogelijkheid om inkomen te verdienen! Inventaris en bedrijfsmiddelen zijn nooit inbegrepen in de autoverzekering en ook niet bij de transportverzekering.

Een ZZP-er in de bouw of installatie heeft al snel een bedrijfswagen of bestelauto vol met kostbare gereedschappen. Maar ook een koelwagen met voorraad levensmiddelen bevat al snel voor duizenden euro's aan handelsvoorraad. Met een vervoersverzekering verzekert u deze inventaris.

Veel ZZP-ers laten de gereedschappen ook 's nachts in de bedrijfswagen en kans op verlies a.g.v. diefstal is zodoende reëel. Een vervoersverzekering is dan zeker geen overbodige luxe. Uw bedrijfsauto is vanwege de inhoud een gewild object. Afsluiten dus deze vervoersverzekering, des te belangrijker voor de zelfstandige ZZP-er omdat deze vaak geen andere (reserve) gereedschappen heeft!

Premie en kosten eigen vervoersverzekering:

De premie van een vervoersverzekering is afhankelijk van de verzekerde waarde en de mate van beveiliging (preventie) van uw bedrijfsauto en het eigen risico. De premie loopt uiteen van zo'n € 100,- (verzekerde waarde €5000) tot zo'n € 400,- (verzekerde waarde € 15.000, beperkte preventie) per jaar met een beperkt eigen risico.

ZZP-er & Freelancer
vervoersverzekering
bedrijfswagen/bestelauto