Home Verzekeringslink, dé link naar verzekeringen en uw verzekeringszaken.

Home | Contact

 

Hèt verzekeringen informatiepunt

van Nederland

De kostbaarhedenverzekering is een aanvullende verzekering op uw inboedelverzekering. Onder een standaard kostbaarhedenverzekering vallen lijfsieraden, foto-film en audioapparatuur.kostbaarhedenverzekering

De kostbaarhedenverzekering is een aanvullende verzekering op uw inboedelverzekering.

In de meeste inboedelverzekeringen zijn lijfsieraden, foto-film en audioapparatuur maar beperkt verzekerd, meestal tot enige duizenden euro's. Heeft u veel sieraden en apparatuur laat deze dan extra verzekeren onder een kostbaarhedenverzekering.

Bedenk dat de genoemde kostbaarheden erg gevoelig zijn voor diefstal, nog altijd de meest voorkomende oorzaak waarop mensen aanspraak doen bij hun inboedelverzekering. Ondanks misschien het feit dat een diefstal zich vaak beperkt tot een schade van een paar duizend euro, de verzekeraar zal altijd corrigeren bij de uitkering voor de kostbaarheden in totaal. Heeft u een meer dan gemiddelde hoeveelheid van genoemde kostbaarheden in huis, sluit dan zeker een kostbaarhedenverzekering af.

Sommige verzekeraars staan toe dat u onder de kostbaarhedenverzekering ook kunst of antiek opneemt. Overleg dit van te voren goed, sluit anders hiervoor aparte verzekeringen af!

 

 

wonen
kostbaarhedenverzekering