Home Verzekeringslink, dé link naar verzekeringen en uw verzekeringszaken.

Home | Contact

 

Hèt verzekeringen informatiepunt

van Nederland

De goedkoopste camperverzekeringen zijn de WA camperverzekeringen. Let bij goedkope camperverzekeringen wel goed op de voorwaarden!camperverzekering

De camperverzekering is een wettelijk verplichte verzekering zoals een autoverzekering. Een camperverzekering verzekert minimaal de wettelijke aansprakelijkheid van schade veroorzaakt of toegebracht met uw camper. Overeenkomstig een autoverzekering, heeft u met een camperverzekering verschillende dekkingsmogelijkheden:

  • de WA camperverzekering: is een WA verzekering tegen schade bij derden.
  • WA + beperkt casco camperverzekering: naast WA dekt deze camperverzekering ook schade aan uw camper bij brand, diefstal, natuurrampen, storm, ruitbreuk en eventueel andere oorzaken.
  • WA + volledig casco camperverzekering: de meest uitgebreide camperverzekering waar u naast de voormelde dekking ook verzekert bent tegen schade aan uw eigen camper, ook door eigen schuld.

De camperverzekering kan weer aangevuld worden met een rechtsbijstandverzekering of schadeverzekering voor inzittenden.

De goedkoopste camperverzekeringen zijn de WA camperverzekeringen. Deze camperverzekering biedt ook de minste dekking. Let bij goedkope camperverzekeringen vooral ook goed op de voorwaarden, vaak is de uitkering beperkt en zijn er bij goedkope camperverzekeringen beperkingen in het gebruik.

Met een goede camperverzekering gaat u gerust op vakantie! 

vervoer & verkeer
camperverzekering
camper verzekeren