Home Verzekeringslink, dé link naar verzekeringen en uw verzekeringszaken.

Home | Contact

 

Hèt verzekeringen informatiepunt

van Nederland

De wintersportverzekering is een aparte reisverzekering specifiek voor de meer risicovolle wintersportvakantie (of ski-vakantie). Gedekt op wintersportvakantie met een wintersportverzekering!wintersportverzekering

De wintersportverzekering is een aparte reisverzekering specifiek voor de meer risicovolle wintersportvakantie (of ski-vakantie). Afwijkend van de normale reisverzekering, waar wintersport soms uitgesloten is, is de hogere premie voor dekking van geneeskundige hulp en ongevallen. Een wintersportverzekering dekt in het algemeen wel de uitgesloten zaken van een normale reisverzekering. 

De premie van een wintersportverzekering is navenant hoger, enerzijds omdat de bagage ook wintersport spullen bevat en het risico van ongelukken hoger is maar anderzijds ook omdat de geneeskundige kosten (helicopter-transport) hoger zijn.

Ook voor u betekent het dat de schade in het algemeen hoger is en dat deze kosten niet zomaar vergoed worden door de zorgverzekering. Let u goed op dat als u op wintersport gaat uw reisverzekering dit dekt. Neem anders een specifieke wintersportverzekering!

Zie verder: de reisverzekering of skiverzekering

 

recreatie & vakantie
wintersportverzekering