Home Verzekeringslink, dé link naar verzekeringen en uw verzekeringszaken.

Home | Contact

 

Hèt verzekeringen informatiepunt

van Nederland

De survivalreisverzekering is een speciale reisverzekering voor de avontuurlijke reiziger die een survival vakantie houdt.survivalverzekering

De survivalverzekering is een speciale reisverzekering voor de avontuurlijk ingestelde reiziger. Denk aan outdoor vakanties, een survival vakantie en (extreme) sportvakanties. Naast een algemene dekking zoals een reguliere reisverzekering biedt, bevat de survivalreisverzekering vaak dekking op onderwerpen waar de gewone reisverzekering de dekking juist uitsluit of flink beperkt.

Een survival-reisverzekering is af te sluiten bij meer specialistische verzekeraars.

Bent u van plan een meer avontuurlijke reis te ondernemen, kijk dan eerst goed of de gewone reisverzekering voldoende dekking biedt. Vaak bent u namelijk aangewezen op een specifieke survival-reisverzekering.

Als u besluit een survival reisverzekering af te sluiten kijk dan goed naar de premie en de voorwaarden en niet alleen naar de lage premies. De goedkoopste survival-reisverzekering heeft vaak ook maar heel beperkte vergoeding en minder goede voorwaarden. Een goedkope premie geeft vaak niet de juiste verzekering.

 

 

sectie

recreatie & vakantie
survivalreisverzekering