Home Verzekeringslink, dé link naar verzekeringen en uw verzekeringszaken.

Home | Contact

 

Hèt verzekeringen informatiepunt

van Nederland

Een stacaravanverzekering dekt schade aan stacaravan of inventaris. Let op bij verhuur van de stacaraven. Een goedkope stacaravanverzekering kent vaak lagere uitkeringen.stacaravanverzekering

De stacaravanverzekering is een andere soort verzekering dan een caravanverzekering. Het gaat bij een stacaravanverzekering veel meer om de caravan zelf. Het WA-aspect is hier minder belangrijk. 
De stacaravanverzekering dekt schade aan caravan, inventaris of verlies/diefstal van de stacaravan. Bij schade denk aan brand en storm maar ook schade door transport. Verder hebben de meeste stacaravanverzekeringen ook een dekking tegen bijvoorbeeld fabricagefouten en dat soort zaken. Meer uitgebreide stacaravanverzekeringen dekken ook kosten voor tijdelijke huur van een alternatieve stacaravan en vervolgkosten van het maken van nieuwe aansluitingen (electra, gas, riool) voor uw nieuwe stacaravan.

Voor de premiebepaling van een stacaravanverzekering is (type) van de vaste standplaats van belang, nieuwwaarde en tegen hoeveel u de inventaris wilt verzekeren. De vergoedingen bij een stacaravanverzekering kunnen nogal uiteen lopen. Let hier goed op als u een stacaravanverzekering wilt afsluiten.

Hou er ook rekening mee dat commerciële verhuur vaak niet toegestaan is. Bent u dit van plan, hou dit aspect dan goed in de gaten bij het afsluiten van een stacaravanverzekering.

De goedkoopste stacaravanverzekering heeft verder vaak beperkte vergoeding! 

recreatie & vakantie
stacaravanverzekering