Home Verzekeringslink, dé link naar verzekeringen en uw verzekeringszaken.

Home | Contact

 

Hèt verzekeringen informatiepunt

van Nederland

De skiverzekering is een aparte reisverzekering specifiek voor de meer risicovolle wintersportvakantie (of ski-vakantie). Gedekt op skivakantie met een skiverzekering!skiverzekering

De skiverzekering is een aparte reisverzekering specifiek voor de meer risicovolle ski-vakantie (wintersport). Afwijkend van de normale reisverzekering, waar de skivakantie soms uitgesloten is, is de hogere premie voor dekking van geneeskundige hulp en ongevallen. Een skiverzekering dekt in het algemeen wel de uitgesloten zaken van een normale reisverzekering. 

De premie van een skiverzekering is navenant hoger, enerzijds omdat de bagage ook skispullen bevat en het risico van ongelukken hoger is en anderzijds omdat de daarbij behorende geneeskundige kosten (helicopter-transport) ook hoger zijn.

Ook voor u betekent het dat de schade in het algemeen hoger is en dat deze kosten niet zomaar vergoed worden door de zorgverzekering of reguliere reisverzekering. Let u goed op dat als u op wintersport gaat uw reisverzekering dit dekt. Neem anders een specifieke skiverzekering!

Zie verder: de reisverzekering of wintersportverzekering

 

recreatie & vakantie
skiverzekering