Home Verzekeringslink, dé link naar verzekeringen en uw verzekeringszaken.

Home | Contact

 

Hèt verzekeringen informatiepunt

van Nederland

De doorlopende annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten van een reis die niet door kan gaan of vergoedt (ten dele) de reissom bij het afbreken van een vakantie. Een doorlopende annuleringsverzekering hoeft u niet telkenmale aan te vragen.doorlopende annuleringsverzekering

De doorlopende annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten van een reis die niet door kan gaan of vergoedt (tendele) reissom bij het afbreken van een vakantie.
De doorlopende annuleringsverzekering dekt niet in alle gevallen de schade. De annuleringsverzekering dekt in het algemeen (ten dele) de kosten niet wanneer u uit vrije wil besluit een vakantie te laten doorgaan. De vergoedingscriteria staan opgenomen in de polisvoorwaarden van de annuleringsverzekering.

In het algemeen keert de annuleringsverzekering uit in gevallen van overlijden, ziekte en ongeval, uitval van het reismiddel, overlijden van familieleden, het buiten schuld van verzekerde niet verkrijgen van reisdocumenten etc.

Wij raden u aan de polisvoorwaarden van de doorlopende annuleringsverzekering door te nemen. U kunt een annuleringsverzekering voor één persoon afsluiten, voor één persoon met kinderen en voor gezin. Een doorlopende annuleringsverzekering wordt vaak gekoppeld aan een doorlopende reisverzekering.

 

 

sectie

recreatie & vakantie
doorlopende
annuleringsverzekering