Home Verzekeringslink, dé link naar verzekeringen en uw verzekeringszaken.

Home | Contact

 

Hèt verzekeringen informatiepunt

van Nederland

De goedkoopste caravanverzekeringen zijn de WA caravanverzekeringen. Let bij goedkope een goedkope caravanverzekering  wel goed op de voorwaarden!caravanverzekering

De caravanverzekering verzekert minimaal de wettelijke aansprakelijkheid van schade veroorzaakt of toegebracht met uw caravan. Overeenkomstig met bijvoorbeeld een caravanverzekering heeft u met een camperverzekering verschillende dekkingsmogelijkheden:

  • de WA caravan: is een WA verzekering tegen schade bij derden.
  • WA + beperkt casco caravanverzekering: naast WA dekt deze caravanverzekering ook schade aan uw caravan bij brand, diefstal, natuurrampen, storm, ruitbreuk en eventueel andere oorzaken.
  • WA + volledig casco caravanverzekering: de meest uitgebreide caravanverzekering waar u naast de voormelde dekking ook verzekert bent tegen schade aan uw eigen caravan, ook door eigen schuld.

De caravanverzekering kan weer aangevuld worden met een rechtsbijstandverzekering en inventarisverzekering en/of inboedelverzekering (bij stacaravans).

De goedkoopste caravanverzekeringen zijn de WA caravanverzekeringen. Deze caravanverzekering biedt ook de minste dekking. Let bij goedkope caravanverzekeringen vooral ook goed op de voorwaarden, vaak is de uitkering beperkt en zijn er bij goedkope caravan verzekeringen beperkingen in het gebruik.

Vaak krijgt u korting als u uw (vaste) auto die de caravan trekt bij dezelfde verzekeraar afsluit.

zie ook: stacaravanverzekering

recreatie & vakantie
caravanverzekering