Home Verzekeringslink, dé link naar verzekeringen en uw verzekeringszaken.

Home | Contact

 

Hèt verzekeringen informatiepunt

van Nederland

De annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten van een reis die niet door kan gaan of vergoedt (ten dele) de reissom bij het afbreken van een vakantie. De annuleringsverzekering dekt niet in alle gevallen de schade.annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten van een reis die niet door kan gaan of vergoedt (tendele) reissom bij het afbreken van een vakantie.
De annuleringsverzekering dekt niet in alle gevallen de schade. De annuleringsverzekering dekt in het algemeen (ten dele) de kosten niet wanneer u niet uit vrije wil besluit een vakantie te laten doorgaan. De vergoedingscriteria staan opgenomen in de polisvoorwaarden van de annuleringsverzekering.

In het algemeen keert de annuleringsverzekering uit in gevallen van overlijden, ziekte en ongeval, uitval van het reismiddel, overlijden van familieleden, het buiten schuld van verzekerde niet verkrijgen van reisdocumenten etc.

Wij raden u aan de polisvoorwaarden van de annuleringsverzekering door te nemen. U kunt een annuleringsverzekering voor één persoon afsluiten, voor één persoon met kinderen en voor gezin.

Een annuleringsverzekering kunt u per reis afsluiten, maar vaak is het ook mogelijk een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten (zoals een doorlopende reisverzekering).

 

sectie

recreatie & vakantie
annuleringsverzekering