Home Verzekeringslink, dé link naar verzekeringen en uw verzekeringszaken.

Home | Contact

 

Hèt verzekeringen informatiepunt

van Nederland

Een gezinsongevallenverzekering verzekert uw gezin (uw partner en kinderen) tegen de financiële gevolgen van een ongeval. Uitkering bij overlijden en blijvende invaliditeit!gezinsongevallenverzekering

Een gezinsongevallenverzekering verzekert uw gezin (uw partner en kinderen) tegen de financiële gevolgen van een ongeval. Een ongeluk is zo gebeurd en de financiële gevolgen zijn soms groot. Denk aan een verkeersongeval of een ongeval in huis of tijdens het werken in de tuin. Bij een ongevallenverzekering gaat het om letselschade en er vindt uitkering plaats bij overlijden van gezinslid of blijvend lichamelijk letsel ten gevolge van een ongeval

Met een gezinsongevallenverzekering is uw gezin in één keer verzekerd tegen schade uit ongeval. In een gezinsongevallenverzekeringn is in het algemeen gedekt:

  • gezinsongevallenverkering -> blijvende invaliditeit of overlijden
  • geneeskundige en tandheelkundige kosten en vergoedingen
  • vergoeding voor gezinsverzorging, vervoerskosten en bepaalde revalidatie kosten

Niet alle ongevallen worden verzekerd. Beoefent u bijvoorbeeld een gevaarlijke sport dan zijn ongevallen die optreden a.g.v. hiervan niet gedekt.

Een (gezins)ongevallen verzekering is iets anders dan een aansprakelijkheidsverzekering. Een gezinsongevallenverzekering keert namelijk uit aan de verzekerde ongeacht de schuldvraag en veroorzaker. De dekking is wereldwijd en geldt 24 uur per dag.

Premie gezinsongevallenverzekering

Afhankelijk van de gezinssamenstelling en keuze van het pakket bedraagt de premie van een gezinsongevallenverzekering tussen de €5 en €25 per maand. Bij bijvondere vormen kan dit oplopen tot meer dan € 50 per maand.
Bedenk dat de bijbehorende uitkeringen bij een goedkope gezinsongevallenverzekering vaak niet 'enorm' zijn. Bij overlijden ontvangt u bij een gezinsongevallenverzekering meestal een bedrag tussen de €5000 en €10.000 en bij blijvende invaliditeit keert de gemiddelde gezinsongevallenverzekering een bedrag van €50.000 tot €100.000 uit.

De kinderen zijn vaak tot hun 27e meeverzekerd. Check de voorwaarden!

 

leven
gezinsongevallenverzekering