Home Verzekeringslink, dé link naar verzekeringen en uw verzekeringszaken.

Home | Contact

 

Hèt verzekeringen informatiepunt

van Nederland

De evenementverzekering verzekert financiële gevolgen als uw evenement niet door kan gaan, uitgesteld of voortijdig beëindigd moet worden. evenementverzekering

Een evenementverzekering verzekert de financiële gevolgen als een evenement om diverse redenen niet door kan gaan, uitgesteld of voortijdig beëindigd moet worden.

Een evenementverzekering geeft natuurlijk geen verzekering voor een mooi evenement maar wel voor de gevolgen dat het evenement onverhoopt in het water valt.
Er kunnen vele redenen zijn dat een evenement niet doorgaat: bepaalde (belangrijke) personen zijn ziek, of komen niet opdagen, de bus met gasten en feestgangers is betrokken bij een ongeval, een artiest is verhinderd of de noodzakelijke apparatuur blijkt kapot te zijn. Evenzogoed kan het weer van zodanige aard zijn dat het evenement afgebroken moet worden.

Met een evenementverzekering beperkt u de financiële schade. 
Een evenementverzekering dekt in het algemeen de (financiële) schade die is ontstaan door het afzeggen/beëindigen van het evenement maar indien van toepassing ook het plannen van een eventueel nieuw evenement.

 

evenementen - evenementverzekering