Home Verzekeringslink, dé link naar verzekeringen en uw verzekeringszaken.

Home | Contact

 

Hèt verzekeringen informatiepunt

van Nederland

De bruiloftverzekering verzekert financiële gevolgen als uw bruiloft niet door kan gaan, uitgesteld of voortijdig beëindigd moet worden. bruiloftverzekering

Een bruiloftverzekering verzekert de financiële gevolgen als een bruiloft om diverse redenen niet door kan gaan, uitgesteld of voortijdig beëindigd moet worden.

U bent met een bruiloftverzekering natuurlijk niet verzekerd van een mooie bruiloft maar wel voor de gevolgen dat de bruiloft onverhoopt in het water valt.
Er kunnen vele redenen zijn dat een bruiloft niet doorgaat zoals geplanned: bepaalde (belangrijke) personen ziek zijn, niet op komen dagen, de bus met gasten en familieleden bij een ongeval betrokken raakt, een artiest verhindert is of de het restaurant blank komt te staan. Evenzogoed kan het weer kan van zo danige aard zijn dat de bruiloft afgebroken moet worden.
Met een bruiloftverzekering beperkt u de financiële schade (Een gemiddelde bruiloft kost al snel € 12.000 en vaak veel meer).

Een bruiloftverzekering dekt in het algemeen de (financiële) schade die is ontstaan door het afzeggen/beëindigen van de bruiloft maar indien van toepassing ook het plannen van een eventuele nieuwe bruiloft.

Met een bruiloftverzekering bent u niet verzekert tegen schade als uw bruidspartner toch maar afziet van de bruiloft, zonder dat er sprake is van ziekte, overlijden etc! 

evenementen - bruiloftverzekering