Home Verzekeringslink, dé link naar verzekeringen en uw verzekeringszaken.

Home | Contact

 

Hèt verzekeringen informatiepunt

van Nederland

Een gezinsrechtsbijstandverzekering is een aansprakelijkheidsverzekering die u afsluit voor het hele gezin (partner, kinderen). Juridische bijstand in en rond het gezin en dagelijkse activiteiten.gezinsrechtsbijstandverzekering

Een gezinsrechtsbijstandverzekering is een aansprakelijkheidsverzekering die u afsluit voor het hele gezin (partner, kinderen). Juridische bijstand bij geschillen rond het dagelijkse leven van het gezin. Een gezinsrechtsbijstandverzekering heeft dan buiten de deelnemers ook geen extra dekking t.o.v. de regulier aangeboden rechtsbijstandverzekeringen. Een gezinsrechtsbijstandverzekering heeft wel altijd betrekking op de particuliere situatie (dus als ondernemer) en dekt de meeste geschillen waar je als gezin mee te maken kunt krijgen. Vaak worden ook uitwonende kinderen meegerekend voorzover zij ongehuwd en geen partnerovereenkomst hebben. 

Ook in een gezinsrechtsbijstandverzekering kan de inhoud verschillen (in welke situaties biedt de gezinsaansprakelijkheidsverzekering dekking en in welke niet).

Lees verder bij rechtsbijstandverzekering.

aansprakelijkheid - gezinsrechtsbijstand-verzekeringen